Home » Producten » BA Terugstroombeveiliging  » BA 009 DN65 en DN80 
BA terugstroombeveiliging BA 009 DN65 en DN80 geflensd

BA terugstroombeveiliging BA 009 DN65 en DN80 geflensd


Dit toestel is vervangen door de BA 4760

Het BA 009 beveiligingstoestel bestaat uit twee in serie geplaatste keerkleppen met daartussen een kamer voorzien van een ontlastklep. De werking van het toestel berust op het handhaven van een gereduceerde druk in deze tussenkamer (zie afbeelding). Zelfs wanneer er tegendruk aan de uitlaatzijde is en beide keerkleppen vervuild zijn zal het toestel terugstroming van vervuild water voorkomen. De ontlastklep zal in dat geval openen en zodoende zorgen voor een atmosferische scheiding tussen drinkwater- en gebruikersnet. In de afbeelding wordt deze situatie weergegeven.

Demontabele keerkleppen
De eerste keerklep, de tweede keerklep en de ontlastklep zijn eenvoudig te demonteren, waardoor het onderhoud gemakkelijk is uit te voeren.

 

Brochure drinkwaterbeveiliging

In deze brochure vindt u informatie over terugstroombeveiliging en onze producten. Ook de technische specificaties, drukverliescurves en inbouwmaten kunt u hier naslaan.

Wilt u een gedrukt exemplaar? Neem dan contact met ons op.

 

Montagehandleiding BA 009/909

Montagehandleiding in het Nederlands.

Wilt u een gedrukt exemplaar? Neem dan contact met ons op.

 

 

 Watts Benelux - Beernemsteenweg 77A - 8750 Wingene - Tel +32 51 65 87 08 - benelux@wattswater.com
Bezoekadres Nederland - Kollergang 14, 6961 LZ Eerbeek - Tel +31 313 673 700 - Careers
Privacy Statement - Gebruiksvoorwaarden - Design & techniek: Frappant, Aalten
We use cookies and similar technologies for technical and analytical purposes, to improve the website and deliver a better and more personalized service which is our legitimate business interest. Please read our Privacy Statement for more information.